fbpx

KONTRASZTKÁRTYÁK KISBABÁKNAK

5.490 Ft

( Várható szállítási idő: 1-2 munkanap )

Fekete-fehér kontrasztos babakártyák:

A fekete-fehér babakártyák célja, hogy segítsék a kisgyermekek vizuális és érzékelési fejlődését, valamint az agyuk idegrendszerének fejlődését. A nagy kontrasztú színek és a minták segítenek az agy fejlődésében, és segítik az idegrendszert a különböző formák és színek megkülönböztetésében. A fekete-fehér babakártyák gyakran használatosak koraszülött babáknál is, akiknek szükségük van a vizuális stimulációra és a fejlődésük támogatására.

Ez a kártyacsomag nagyszerű ajándék lehet az újdonsült szülőknek, barátaink kisbabáinak, akik szeretnék  támogatni a baba fejlődését.


Így használd:

A kiságyba-falhoz támasztva, vagy akár egy asztali telefontartóba tegyük le a babánk elé a képet, figyeljük meg melyik köti le leginkább a figyelmét, cseréljük neki a kártyákat. Pelenkázó helységbe is ajánlom kitenni őket, így sok esetben megkönnyítheti a pelenkázást. 😀
Eleinte azt javaslom hogy a kártyák azon oldalait mutogassátok nekik, amelyekre egyszerűbb mintázatokat rajzoltam.
Szerintem azért szuper hogy ilyen sokféle kártya van, illetve hogy alapból különálló kártyákról beszélünk, mert akár el lehet vinni 1-2 db-ot a nagyikhoz, autóba.. meg oda ahova sűrűn jártok.🙂
Ha van csiptetős játékotok amit a babakocsira rá tudtok akasztani, akkor az például egy szuper megoldás hogy a csipesz részre rátesztek egy db kártyát.

Legélesebben akkor látnak, ha a nézendő dolog 20-25 cm-re van tőlük.
(„Hat-tizenkét hónapos korban alakul ki a fúzió, vagyis amikor a két szemmel látott tárgyak képét nem csupán egymásra fekteti, hanem az agykérgi tevékenység következtében valóban egy képpé is formálja, összeolvasztja a két szemmel látottakat. Ez feltétele a térlátás kialakulásának is.)

„A fiatal idegrendszernek adott időben és fejlettségi stádiumban találkoznia kell bizonyos ingerekkel, – a látás esetében – vonalakkal, formákkal, színekkel, hogy azok ne csak retináján hagyjanak képet, hanem fel is tudja dolgozni, értelmezni tudja a megfelelő agyi központokkal is.”

Az első szín, amit meg tudnak különböztetni, körülbelül három-négy hónapos korban az a piros.
Mikor már kinőttetek az újszülötteknek való kártyacsomagból akkor jöhetnek , a színes kontrasztkártyák .
Biztosak lehettek benne, hogy ez lesz a legújabb kedvencetek, a többi csörgő-zörgő babajáték mellett.

 

 

44 készleten

Compare
Cikkszám: kontraszt Kategória:

Leírás

15 db 10x10cm-es kártya, melyen 30 db különböző fekete-fehér illusztráció található.
(Minden lap eleje és hátulja különbözik egymástól! Ez azt jelenti, hogy dupla annyi kép található a kártyákon, mint a régebbi monokróm csomagban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.