fbpx

Az irgumburgumról

DANA, AZ IRGUMBURGUM MEGÁLMODÓJA

Az irgumburgumstúdiót én, Wéber Dana álmodtam meg, én tervezem, és én készítem el az összes termékemet, amelyeket az oldalamon megtalálhattok.
Eleinte főként gyermek illusztrációkat készítettem, ebbe belecsempészve az én kis világom. Aztán az idő elteltével egyre több ötlet ütötte meg a fejemet, nektek pedig mind mind egyre csak jobban és jobban tetszett, így már korántsem a rajzolás/illusztrálás a fő profilom.
Az irgumburgumstudió célja, hogy segítse/boldogítsa a gyerkőcök és kisbabák mindennapjait. Természetes és újrahasznosított anyagok felhasználásával dolgozom, és megteszek mindent azért, hogy amennyire csak lehetséges óvjam a Föld bolygót.

TERMÉKEK:

Termékeim közt szerepelnek az egyedileg megálmodott családi portrék, illetve névtáblák.

A nyugtató alvókák, amiket mindenféle finomsággal és jóval töltök meg nektek, amit ti választhattok ki a rendelés során. Amit nagyon szerettek, ha ezekbe a kisállatokba a gyermekeitek nevét hímzem bele..

Ide tartoznak még a természetes fejlesztő játékok: a memóriakártyák-fakorongos memóriakártyák és fa kirakók.

🙂  Végül, de nem utolsó sorban a fali dekorációk. Ezek között találhattok már előre elkészült gyermek illetve felnőtt illusztrációkat, fakorongokat, amikre titeket festelek le állatka formájábanan. Sokszor a hímzőkarikákból állatokat alkotok, melyek szintén nagyon fel tudják dobni a gyerekszobát.

Kiskorom óta nagyon szeretem a gyermekkönyveket, imádok rajzolni, illusztrálni, és hálás vagyok azért, hogy ezt a gondolatvilágot mással is meg tudom osztani, örömet okozva ezzel. A termékeimet tudatosan tervezem meg, hogy a lehető legkevesebbet ártsak a Föld bolygónak.