fbpx

Monokróm babakártya

3.990 Ft

( Várható szállítási idő: 1-2 munkanap )

Biztosan sokan hallottatok már/tudtok róla, hogy a monokróm (FEKETE-FEHÉR) kontrasztos dolgok segítik a baba látásának kialakulását.

A babák látása fokozatosan fejlődik, kezdetben homályosan látnak, idővel viszont képesek fókuszálni. Figyelmüket leginkább a fekete-fehér képek vonzzák, így is döntöttem úgy, hogy elkészítem ezt a kártyacsomagot a kislányomnak, a nagy érdeklődésre való tekintettel viszont úgy gondoltam, hogy megvásárolható is lesz nálam ez a kis csomag.

A kiságyba-falhoz támasztva tegyük le a babánk mellé a képet, figyeljük meg melyik köti le leginkább a figyelmét, cseréljük neki a kártyákat. Később fali dekorációnak, illetve tanulós kártyának is használhatjuk őket.

10×10cm-esek a kártyák, hátoldaluk kontrasztos fekete fehér pöttyös. Rendeléskor egy vászonzsákba kapod készhez a terméket. A csomag 15db kártyát tartalmaz.
( a lap nem hajlítható, matt fóliával van bevonva, anyaga kemény, szélei lekerekítettek)

6hónapos korig melegen ajánlom napi szintű használatra! Később fali dekorációként, akár képkeretben, a szoba díszei maradhatnak a képek!

Ha szívesen nézegetnél képeket, amin kisbabák nézegetik az irgumburgumstúdiós kártyákat, akkor az instagram highlight story sorozatban találsz sok ilyen képet, videót!

11 készleten

Compare
EAN: 2000000048857 Cikkszám: mono Kategória:

További információk

Kártya anyaga

Fényes, Matt