fbpx

SZÍNES KONTRASZT KÁRTYÁK KIEGÉSZÍTŐ CSOMAG

4.990 Ft

Ha ezt a terméket nézegeted, valószínűleg vásároltál már tőlem vagy máshonnan monokróm kártyacsomagot, és felkeltette az érdeklődésed hogy készült hozzá kiegészítő csomag! 🙂

Íme:

A CSOMAG TARTALMA:

1 db logóval ellátott vászonzsák, amely örök otthont biztosít a kártyáknak.(ha nem szeretnél + egy zsákot hozzá, hanem egy zsákban szeretnéd tárolni őket, ami otthon is van, akkor ezt kérlek jelezd nekünk!!!)

5 db fekete-fehér-piros grafikás kép, fekete-fehér-piros hátlappal.
4 db fekete-fehér-sárga grafikás kép, fekete-fehér-sárga hátlappal.
4 db fekete-fehér-kék grafikás kép, fekete-fehér-kék hátlappal.
(Összesen 13 kártya, 3 féle külömböző hátlappal)

Tudnivalók:

A babák látása fokozatosan fejlődik, kezdetben homályosan látnak, idővel viszont képesek fókuszálni. A látásuk még nem éles, sokszor eltévelyednek a szemtengelyek, a két szemet még nem tudják együtt használni. Figyelmüket eleinte leginkább a fekete-fehér képek vonzzák. Később megtanulják koordinálni a két szemüket egyszerre, hosszabb ideig tudnak fókuszálni is. Ehhez mind idő kell.

Így használjuk:
A kiságyba-falhoz támasztva, vagy akár egy asztali telefontartóba tegyük le a babánk elé a képet, figyeljük meg melyik köti le leginkább a figyelmét, cseréljük neki a kártyákat. Pelenkázó helységbe is ajánlom kitenni őket, így sok esetben megkönnyítheti a pelenkázást. 😀
Eleinte azt javaslom hogy a képek hátoldalát mutogassátok sűrűbben nekik, ezekre direkt geometrikus formákat rajzoltam, egyszerűbb vonalakkal/pöttyökkel/mintákkal.
Szerintem azért szuper hogy ilyen sokféle kártya van, illetve hogy alapból különálló kártyákról beszélünk, mert akár el lehet vinni 1-2 db-ot a nagyikhoz, autóba.. meg oda ahova sűrűn jártok 🙂

Sokat segíthettek az izgalmas hasonfekvésen is úgy, ha a babátok előtt lassan, de nem csiga tempóban húzzátok el a képeket.
Ha érdekesnek találja a képet, akkor fordítani fogja a kis fejecskéjét.
Jó kis tornaóra lehet esténként apával akár! 🙂

„A látásra is érvényes az idegrendszer fejlődésében felismert szabályszerűség, hogy az idegi kapcsolatok kialakulásának vannak úgynevezett kritikus periódusai. A fiatal idegrendszernek adott időben és fejlettségi stádiumban találkoznia kell bizonyos ingerekkel, – a látás esetében – vonalakkal, formákkal, színekkel, hogy azok ne csak retináján hagyjanak képet, hanem fel is tudja dolgozni, értelmezni tudja a megfelelő agyi központokkal is.”

Legélesebben akkor látnak, ha a nézendő dolog 20-25 cm-re van tőlük.
(„Hat-tizenkét hónapos korban alakul ki a fúzió, vagyis amikor a két szemmel látott tárgyak képét nem csupán egymásra fekteti, hanem az agykérgi tevékenység következtében valóban egy képpé is formálja, összeolvasztja a két szemmel látottakat. Ez feltétele a térlátás kialakulásának is.
A térbeli távolságok, méretek érzékelése 9 hónapos kor körül már tetten érhető. Látásának fejlődésére lehet következtetni abból is, hogy egyéves kor körül megkülönböztetett figyelmet szentel az apró tárgyaknak, szívesen elbabrál velük.”)

/ Később fali dekorációnak, illetve tanulós kártyának is használhatjuk őket. /

 

Elfogyott

Email when stock available

Compare
EAN: 2000000051925 Cikkszám: szkieg Kategóriák: , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.