Akció!

MONOKRÓM KÁRTYA + RÁGÓKA

6.890 Ft 5.990 Ft

Biztosan sokan hallottatok már/tudtok róla, hogy a monokróm (FEKETE-FEHÉR) kontrasztos dolgok segítik a baba látásának kialakulását.

A babák látása fokozatosan fejlődik, kezdetben homályosan látnak, idővel viszont képesek fókuszálni. Figyelmüket leginkább a fekete-fehér képek vonzzák, így is döntöttem úgy, hogy elkészítem ezt a kártyacsomagot a kislányomnak, a nagy érdeklődésre való tekintettel viszont úgy gondoltam, hogy megvásárolható is lesz nálam ez a kis csomag.

A kiságyba-falhoz támasztva tegyük le a babánk mellé a képet, figyeljük meg melyik köti le leginkább a figyelmét, cseréljük neki a kártyákat. Később fali dekorációnak, illetve tanulós kártyának is használhatjuk őket.

A csomag tartalma:

Monokróm babakártyák:
10×10cm-esek a kártyák, hátoldaluk kontrasztos fekete fehér pöttyös. Rendeléskor egy vászonzsákba kapod készhez a terméket. A csomag 15db kártyát tartalmaz.
( a lap nem hajlítható, matt fóliával van bevonva, anyaga kemény, szélei lekerekítettek)

Monokróm fejlesztő rágcsa:
A fekete-fehér és élesen kontrasztos golyók gyorsan felkeltik a babák kíváncsiságát, fejlesztik a fókuszálási képességüket, az éleslátásukat és a szemmozgás koordinációjukat. Nem utolsó sorban a szilikon golyók puhák így jól esik rágcsálni őket. A fa rágcsálásával könnyebben törnek át a fogak az ínyen. Minden termék bababarát, BPA- ftalát- latex- és nehézfém mentes, orvosi szilikonból és natúr kezeletlen fából készült ,amit a baba nyugodtan rágcsálhat.

Ebből a “csomag”-ból összesen 4db élérhető!
(Sajnos egyelőre nem is lesz belőle több..)

Elfogyott

Menü