MEGGYMAGOS HÁZIKÓK

7.490 Ft

EGY DB RÓZSASZÍN PÁRNA MARADT

Hogy mire jó a meggymagpárna?

LEHŰTVE:
duzzanatok, puklik lelohasztására,  jó rovarcsípések okozta fájdalom és viszketés enyhítésére, hideg borogatásra, láz elleni hűtésre,  gyulladásra, kisebb fokú égési sérülésekre, de a kánikula elleni küzdelemben is jó hasznát vehetjük.

A meggymagpárnánkat a fagyasztóban, egy külön zacskóba téve hűtsük le pár óra alatt. A felolvadás után nem csapódik le a meggymagokból pára, így nem fog nedves foltot hagyni sehol. Sokkal jobb, mint mondjuk egy zacskó fagyasztott borsó!

MELEGÍTVE:
Melegített állapotban babáknak hasfájásra, anyukáknak menstruációs görcsökre, a család minden tagjának fülfájásra, fogfájásra, izomgörcsökre, ízületi fájdalmakra, húzódásokra, remek feszültségoldó, de akár ágymelegítőnek is kiváló!

(A babák szoptatás után hajlamosabbak felébredni, mikor letesszük őket, és ez azért van, mert sokkal hidegebb a takarójuk mint amennyire az anyukájával összeizzadnak. Ha van kéznél egy meggymagpárna melegíve, aki várja a gazdáját a kiságyban, hatalmas segítség lehet a baba, és az anya számára is)

Termékleírás:
A termék tartalmazza a huzatot (házikó) és tartalmaz egy kivehető tömést.
A kivehető tömés, melyben a meggymag található, mosáskor mindíg vegyük ki, és csak a huzatot mossuk. Ezt is kímélő programon, illetve nincs szükség arra, hogy ezt gyakran megtegyük!
A meggymagos részre ajánlom, ha szeretitek az illatokat csepegtessetek levendulát, vagy citromfüvet.
(Panarom vagy Doterra!!!)

Melegítés és fagyasztás során is, csak a kivehető bélést melegítsük, vagy fagyasszuk!
Melegíteni sütőben vagy mikróban lehet, utóbbiban inkább kis teljesítményen, fél-1 percig. Vigyázzunk, a túlmelegített meggymagpárna égési sérüléseket okozhat, ezért óvakodjunk a túlmelegítéstől! Én leginkább a radiátorra, vagy a napra ajánlom kitenni melegítés esetén!

Mérete- 25cm magas
-18cm széles

Anyaga:
100% Gyapjúnemez
100% pamut

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

szín

rózsaszín, sárga

Menü