GYÓGYNÖVÉNYES MACKÓPÁRNA

7.490 Ft

Bemutatom nektek a legújabb kis mackós párnánkat, amely akár ugyan úgy illatozhat, mint az összes többi alvóka.
Ez a legújabb szín amiben meg tudjátok rendelni, kérhettek a hátuljára feliratot, nevet, számot, de akármit, mert mindig mindenre nyitott vagyok, és szeretem az újabbnál újabb dolgokat! (L)

Minden kis állatkából egy – egy darab készül, ha ezt újrarendelitek, akkor készül a következő hasonló. Ez alatt azt érdemes érteni, hogy egy ici picit a fonal színei, esetleg egy-két apró változás lesz az alvókán. Ha szeretnél egyedileg létrehozott terméket.
(Színkombináció, amit Te álmodsz meg, esetleg ugyan ezt a terméket más más színekből, nagyobbra vagy esetleg kisebbre szeretnéd, akkor írj nekem bátran bizalommal, és azon leszek, hogy valóra váltsam az elképzelésed! 🙂 )

Levendula:
Antibakteriális, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, nyugtató, keringésjavító, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító és gombaölő hatású.

Citromfű:
Segíti az emésztést, antimikrobiális és antibakteriális szer akár belsőleg, akár külsőleg hazsnálhatjuk, egyaránt képes a bakteriális fertőzéseket leküzdeni a szervezetben. Enyhíteni a fájdalmakat, élénkít, a bőrbetegségek ellen is szuper. Influenzás, megfázásos időszakban erősíti az immunrendszert.

Kamilla:
Gyulladáscsökkentő, erősíti az immunrendszert, fogíny gyulladás-fogzás esetén is a segítségünkre lehet. Nyugtató hatású, enyhíti a gyomorpanaszokat is.

Kategória:
Menü