BORZIBORZ

4.990 Ft6.990 Ft

Természetes anyagok felhasználásával készül ez a kis borziborz, melynek hátuljára akár a kisbabád/gyermeked nevét is kérheted hímezve, ami az alap áron felül + 1000Ft költséggel jár.
Kérésre szívesen töltök bele neked kamillát, levendulát, citromfüvet.

Ha bármi egyedi kérésed/kérdésed van a termékkel kapcsolatban, kérlek a kapcsolat menüpont alatt írj nekem egy levelet.

Jó ha tudod:

Minden kis borziborzból egy – egy darab készül, ha ezt újrarendelitek, akkor készül a következő hasonló. Ez alatt azt érdemes érteni, hogy egy ici picit a fonal színei, esetleg egy két apró változás lesz az alvókán. Ha szeretnél egyedileg létrehozott terméket. (Színkombináció, amit Te álmodsz meg, esetleg ugyan ezt a terméket más más színekből, nagyobbra vagy esetleg kisebbre szeretnéd, akkor írj nekem bátran bizalommal, és azon leszek, hogy valóra váltsam az elképzelésed! 🙂 )

Levendula:
Antibakteriális, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, nyugtató, keringésjavító, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító és gombaölő hatású.

Citromfű:
Segíti az emésztést, antimikrobiális és antibakteriális szer akár belsőleg, akár külsőleg hazsnálhatjuk, egyaránt képes a bakteriális fertőzéseket leküzdeni a szervezetben. Enyhíteni a fájdalmakat, élénkít, a bőrbetegségek ellen is szuper. Influenzás, megfázásos időszakban erősíti az immunrendszert.

Kamilla:
Gyulladáscsökkentő, erősíti az immunrendszert, fogíny gyulladás-fogzás esetén is a segítségünkre lehet. Nyugtató hatású, enyhíti a gyomorpanaszokat is.

Kiürítés
Cikkszám: nagyobb Kategória:

További információk

szöveg

KICSI, KICSI-NÉVVEL, NAGY, NAGY-NÉVVEL

Menü